Het strand van Zandvoort

 

Iedereen komt na het werk graag een drankje doen op het Zandvoortse strand. Met 37 paviljoens (vijf blijven het hele jaar staan) verdeeld over 9 kilometer strand is het aanbod gevarieerd. Van luxe loungen met tapas in een hippe tent tot een ouderwets portie kibbeling eten op een knus terras. Wil je in Cubaanse sfeer een mojito drinken onder een palmboom? Kan. In Zandvoort verveel je je nooit. Ook het naaktstrand, het drukstbezochte van Nederland, heeft 5 paviljoens.

Wie gek is op watersport kan hier ook zijn hart ophalen. Kiten, suppen, surfen, kanoën of raften. En als er een flinke storm voorspeld wordt, slaat Red Bull haar tenten op bij The Spot voor de Megaloop Challenge. Eén van de vele evenementen waar het strand zich zo goed voor leent. Want natuurlijk kunnen we veel meer met die prachtige grote zandvlakte dan alleen maar een handdoek neerleggen en lekker bruin bakken.


Het strand en de paviljoens zijn ideale plekken voor feesten, festivals en evenementen. De ondernemers haken samen graag aan bij grote evenementen in het dorp. Zoals tijdens de Runner’s World Zandvoort Circuit Run in het voorjaar wanneer het strand het domein is van tienduizenden hardlopers. 

De verschillende locaties staan altijd open voor partijen die hun evenement in Zandvoort op het strand willen organiseren.