Portfolio

Zandvoort Beyond 'beach for racing'
Zandvoort Beyond 'beach for racing'

De Dutch Grand Prix is voor Zandvoort meer dan alleen een mooi raceweekend. Zandvoort Beyond staat voor een stukje historie en trots op de terugkeer van de Formule 1, maar laat ook zien wat deze badplaats allemaal kan bieden. In aanloop naar het grote race evenement wordt de sfeer in het dorp voor bewoners en bezoekers langzaam opgebouwd. Met onder andere live optredens, exposities, kinderactiviteiten, eten, drinken en meer, is Zandvoort Beyond een evenement voor de hele familie.

Meer info
Zandvoort Circuit Run
Zandvoort Circuit Run

Het meest afwisselende parcours van Nederland vind je bij de Zandvoort Circuit Run. Er is geen enkele kilometer hetzelfde want er is een uitdagend parcours samengesteld over het circuit, het strand, het duingebied en het centrum van Zandvoort. Daarnaast is er voor wandelaars dit weekend de 30 van Zandvoort en voor fietsers de Omloop.

Family Racedagen, driven by Max Verstappen
Family Racedagen, driven by Max Verstappen

De Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen is een spectaculair event, waarbij fans van F1 en Max volop kunnen genieten van F1 en autosport! Zo komt Max op zaterdag en zondag met een Aston Martin Red Bull Racing Formule 1 bolide in actie voor een aantal spectaculaire demonstraties. Het hele weekend is er verder een wervelend raceprogramma.

Pride at the Beach
Pride at the Beach

Pride at the Beach is een driedaags festival voor de LHBTI-gemeenschap en is onderdeel van Pride Amsterdam. Tijdens dit event wordt het recht om te zijn wie je bent en te houden van wie je wilt, gevierd. Door heel Zandvoort zijn verschillende deelevenementen, georganiseerd worden door lokale en niet-lokale ondernemers.

Meer info
24H Zandvoort
24H Zandvoort

Tijdens 24H Zandvoort openen het circuit, musea, kerken, winkels, bars, hotels en paviljoens hun deuren en organiseren talloze verrassingen en activiteiten. Of je nu een rasechte Amsterdammer bent of al jarenlang in Zandvoort woont, dit is een fantastische kans om alles wat Zandvoort te bieden heeft in slechts 24 uur te ervaren.

Meer info
Zandvoort Goes Wild!
Zandvoort Goes Wild!

In oktober vindt Zandvoort goes Wild! plaats. Een hele maand vol ‘wilde’ activiteiten op het gebied van ontspanning, sport, eten en drinken, kunst, cultuur en uitgaan. De aanleiding voor dit event is de wisseling van het seizoen met de bronsttijd van de vele herten in de Amsterdamse Waterleidingduinen en als afsluiting van de zomer.