De vier unieke kernen van Zandvoort

Zoveel diversiteit binnen 34 vierkante kilometer. Zwemmen in zee, racen in een snelle auto, wandelen door de duinen of lekker shoppen. In Zandvoort kan het allemaal door haar eigen strand, circuit, natuur en dorp. Vier locaties met allemaal hun eigen dynamiek en verrassende ondernemers, activiteiten en events. Met elkaar vormen ze steeds nadrukkelijker een geheel. Zandvoort is een vier-eenheid.

Strand

Met 37 paviljoens verdeeld over 9 kilometer strand is het aanbod gevarieerd. Van luxe loungen met tapas in een hippe tent tot een ouderwets portie kibbeling op de boulevard. Wie gek is op watersport kan hier ook zijn hart ophalen. Kiten, suppen, golfsurfen, kanoën of raften. En bij een flinke storm, slaat Red Bull haar tenten op bij The Spot voor de Megaloop Challenge. Eén van de vele evenementen waar het strand zich zo goed voor leent.

Lees meer

Circuit

Een badplaats met een eigen circuit is uniek!Vanaf het strand steek je de boulevard over en je staat op het asfalt. Het glooiende Old School-circuit in de prachtige duinen spreekt tot de verbeelding. De Tarzanbocht, de Arie Luyendijkbocht, de grindbakken langs de baan. Ze roepen nostalgische gevoelens op. Harten gaan sneller kloppen. Het uitgestrekte circuit-terrein is een perfecte plek voor grote evenementen en festivals.

Lees meer

Natuur

Zandvoort ligt ingeklemd tussen twee prachtige natuurgebieden. Nationaal Park Zuid-Kennemerland aan de noordzijde en de Amsterdamse Waterleidingduinen aan de zuidkant. Van een pittige fietstocht door de duinen, een boekje lezen aan de rand van een duinmeer of op excursie met de boswachter. Konikpaarden, damherten, Schotse hooglanders en de imponerende wisenten. Ook vergaderen in de natuur is hier mogelijk, daar krijg je energie van!

Lees meer

Dorp

Met vier grote pleinen heeft Zandvoort alles in huis voor iedereen die een evenement wil organiseren in het dorp. Via gezellige winkelstraten zijn de pleinen ook nog eens met elkaar verbonden. Het centrum is een overzichtelijk gebied, met ondernemers die elkaar kennen en graag samen de schouders onder evenementen zetten. Aanhaken bij leuke activiteiten en meedenken als partijen hun oog hebben laten vallen op Zandvoort.

Lees meer