Wat heb je aan een partnerschap als je niet op elkaar kunt bouwen? En daarom ondersteunen wij onze partners in hun bedrijfsvoering waar we kunnen. Alles om de gasten een zo prettig mogelijke ervaring en een zo positief mogelijk beeld van Zandvoort mee te geven.
Toolkit gastvrijheid
Toolkit gastvrijheid

Zandvoort is een toeristische destinatie en gastvrijheid is de ‘core business’. Daarom hebben we een toolkit gastvrijheid ontwikkeld. De offline en online communicatiemiddelen in deze toolkit geven zo eenvoudig mogelijk toegang tot relevante informatie en inspiratie.

Bekijk de toolkit gastvrijheid
Ondernemersplatform Zandvoort
Ondernemersplatform Zandvoort

Ondernemersplatform Zandvoort is een samenwerkingsplatform voor ondernemers in Zandvoort. Zandvoort Marketing heeft een eigen pagina op dit platform waarop wij relevante informatie en formulieren delen met onze partners en stakeholders.

Ga naar het ondernemersplatform
Videocontent
Videocontent

Gedurende het jaar maken we videocontent over de verschillende kernen en kernkwaliteiten van Zandvoort: strand, natuur, dorp, circuit en sport. Deze video’s zetten we in voor promotionele doeleinden naar potentiële (bezoekers). Daarnaast stellen wij de content ook ter beschikking voor onze partners en stakeholders om via de eigen kanalen in te zetten.

Bekijk de videocontent
Beeldbank
Beeldbank

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. En omdat goed beeldmateriaal niet voor iedereen direct voorhanden is, maken we dit kosteloos beschikbaar voor onze partners. In onze beeldbank zijn een groot aantal foto’s beschikbaar voor gebruik voor verschillende commerciële en redactionele uitingen. In sommige gevallen zijn er restricties aan het gebruik verbonden, in andere gevallen mogen de foto’s rechtenvrij gebruikt worden.

Bekijk de beeldbank
Tickets & Excursies
Tickets & Excursies

Om het de gasten van onze partners zo makkelijk mogelijk te maken, nemen we deel aan het ticket programma van Haarlem Marketing. Dit programma biedt onze partners de mogelijkheid om zelf e-tickets voor regionale attracties aan te bieden via hun website. Voor meer informatie, mail je ons via onderstaande knop.

Stuur een email
Tickets Deutsche Bahn
Tickets Deutsche Bahn

Zandvoort is in de unieke positie dat het een directe treinverbinding met Amsterdam heeft. Speciaal voor de Duitse gasten van onze partners zijn we een samenwerking aangegaan met Deutsche Bahn. Deze maakt het mogelijk om via een speciale link direct treinkaartjes aan te schaffen van ieder station in Duitsland naar Zandvoort. Voor meer informatie, mail je ons via onderstaande knop.

Stuur een email