Samen één verhaal vertellen

Eén gemeenschappelijke claim, gebaseerd op de kwaliteiten en de identiteit van het dorp, is de basis voor het merk Zandvoort. Met elkaar hetzelfde verhaal vertellen, maakt Zandvoort krachtiger, herkenbaarder en het geeft ons een helder kader. Zandvoort Marketing is ingericht om onder andere invulling te geven aan de doelstellingen van de Toeristische Visie van Zandvoort zoals die in 2017 door de gemeenteraad is vastgesteld. Zandvoort Marketing kan dit echter niet alleen en zal daarom met partners deze taak zo goed mogelijk in willen vullen. Sowieso vraagt een publiek-private marketingorganisatie om samenwerking met onze stakeholders. Dat geldt zowel binnen de organisatie met de gemeente Zandvoort als grootste subsidieverstrekker, als daarbuiten, met externe partners.


Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.Ook partner worden?

Wij streven ernaar om samen te werken met elke partij die het economisch en maatschappelijk belang van Zandvoort als geheel inziet. Zo dragen partners ook bij aan de citymarketing van het dorp. We hebben rekening gehouden met de samenstelling van de ondernemers binnen Zandvoort en dit resulteert in brons, zilver, goud en maatwerk pakket.

Kijk hier wat voor jou tot de mogelijkheden behoort. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier.


Merkboek

Om een merk goed te profileren is een eenduidige belofte van essentieel belang. En daarmee een eenduidige uitstraling. De belofte dat Zandvoort hét strand voor Amsterdam en de Amsterdammer is, maken wij met ons merk ‘Zandvoort beachforamsterdam’. Het streven naar een consistente uitstraling, doen wij door het logo, varianten daarop, verschillende visuele aspecten en ons merkboek beschikbaar te stellen voor onze partners.

Lees meer

Kenniscentrum

“Scientia potentia est”, oftewel “kennis is macht”. Zonder kennis van de markt, ontwikkelingen, trends en de bezoekers kun je jouw boodschap de wereld insturen, maar weet je niet welke boodschap voor wie interessant is. Schieten met hagel in de mist noemen we dat: je raakt altijd wel iets. Als dé marketingorganisatie van Zandvoort faciliteren we onze partners graag met relevante kennis. We doen zelf research, laten onderzoek uitvoeren en verzamelen verschillende rapporten van derden en stellen deze beschikbaar, zodat ook onze partners gerichter kunnen schieten.

Lees meer

Ondersteuning

Behalve op kennisgebied geven we onze partners ook handvatten om hun en onze gasten nog beter bij te staan en te ontzorgen tijdens hun verblijf in Zandvoort. Zo hebben we een toolkit gastvrijheid ontwikkeld met verschillende middelen om gasten te informeren en te inspireren. We stellen beeldmateriaal beschikbaar om in te zetten in de eigen (online) communicatiemiddelen. En we faciliteren digitale producten om gasten bijvoorbeeld ook direct treinkaartjes, tours en tickets aan te bieden.

Lees meer

Samenwerking

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. En daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe samenwerkingen, zowel binnen als buiten Zandvoort. En proberen we waar mogelijk externe partners uit ons netwerk te koppelen aan partners binnen Zandvoort. Zo werken we samen aan de ontwikkeling van het aanbod in het dorp en zetten we Zandvoort sterker neer als stedelijke badplaats.

Lees meer